Vgradne omare po meri / cenik

Vsi imamo omare. Če smo vsi tudi zadovoljni z njimi, pa je že druga zgodba. Vgradna omara je omara, ki bo zadovoljila vsa vaša pričakovanja!

V zadnjem času predstavljajo vgradne omare velik trend pri opremljanju stanovanja, saj so izredno praktične, z njimi lahko izkoristimo prostor do zadnjega kotička, poleg tega pa jih lahko vgradimo praktično povsod (spalnice, otroške sobe, predsobe in hodniki, kuhinje, kopalnice, pisarne, vetrolovi, kletni prostori,…). Z vgradno omaro lahko tudi predelimo prostor ali pa si omislimo le drsna vrata. Vgradne omare so lahko med zidovi (t.i. niše), prosto stoječe ali z enim zidom ob strani, še posebej pa so odlična rešitev pri opremljanju mansard, kamor bi klasično omaro težko postavili. Vgradna omara je za razliko od klasične omare popolnoma prilagojena prostoru, ovira niso niti razne inštalacije, stikala ipd., saj je za vsako situacijo v prostoru mogoče najti primerno rešitev. Ni praznih prostorov nad omaro, kjer bi se nabiral prah, prostor pa je tako popolnoma izkoriščen. Medtem ko imajo navadne klasične omare že dano notranjost, pa je pri vgradnih omarah izbira notranjosti in zunanjosti omare poljubna in popolnoma prilagojena vašim željam.

Notranjost vgradnih omar je izdelana iz 18 mm iverala. Njegov lesni dezen ali barvo lahko izberete iz široke palete možnosti. Navadno svetujemo umirjene tone s malenkostnimi živimi popestritvami. Notranjost vgradnih omar je podrejena vaši uporabnosti: police, izvlečne police, predali, stalaže, mrežaste košare, garderobno dvigalo, izvlečni in prečni obešalnik, obešala za hlače, pasove ali kravate – svojo vgradno omaro lahko poljubno opremite po svojih željah in potrebah. Omaro lahko „oblečemo“ v klasična krilna vrata z elegantnimi ročaji ali pa sledimo modnim tirnicam z drsnimi vrati. Izbirate lahko med različnimi tipi in barvami profilov najkakovostnejših drsnih vodil. Polnila vrat pa predstavljajo različne vrste stekla ali iverala v različnih barvah in lesnih dekorjih. Polnilo je lahko tudi iz kvalitetnega furnirja, lakirano, prevlečeno s tapeto ali ovito v usnje. Za bolj drzne pa potiskano po vaših željah z motivi narave ali mogoče vašega poročnega dne. Eleganco zapiranja vrat dosežemo s sistemom neslišnega samodejnega počasnega zapiranja. Toplino in domačnost v prostoru pa vedno dosežete z izbiro materialov v lesnem dezenu. Če hočete ustvariti vtis večjega prostora so vrata z ogledalom odlična rešitev, pa še vaš izgled bo vedno pod vašim budnim očesom. Priporočamo, da je omara prilagojena prostoru, pri čemer morate upoštevati barve in materiale v okolici, že obstoječe pohištvo, stene in tla, velikost in osvetljenost prostora in seveda vaš osebnostni stil. Individualnost in izvirnost sta zagotovljena.

-> Cenik Vgradne Omare