Spalnice: Ugodne in po meri.

Zazibajte se v svet sanj na elegantnih, modernih in kakovostnih posteljah, ki si jih sami zamislite in oblikujete. Pri nas se vaša ideja prelevi v resničnost. Seveda zraven spadajo tudi nočne omarice, ki so lahko klasične, lahko pa se le v obliki poličke združijo s posteljo v zaokroženo celoto.

Spalnica je intimni prostor vašega doma. Z našimi posteljami, vgradnimi omarami in različnimi komodami oz. predalčniki, jo opremite tako, da se boste v njej kar najbolje počutili.
Tudi pri opremljanju spalnic v podjetju Modul d.o.o. stremimo k modernim, ravnim linijam.

Postelje
Postelja z visokimi bočnimi stranicami in nasloni pri nogah je zdaj že zgodovina. Ležišča so položena na posteljni okvir tako, da zunanji robovi niso več ovira pri sedenju. Poleg lepega videza in odprtosti ležišča lahko robovi služijo tudi kot odlagalna polička. Z notranje strani je na posteljni okvir položeno latofleks podnožje, ki je s svojo zračnostjo in upogljivostjo idealna osnova za vsako vzmetnico. Tako lahko izberete vzmetnico iz lateksa ali pa klasično šlarafijsko vzmetenje v kombinacijami z drugimi materiali. Če so želje ob nakupu vzmetnice med njo in njim različne, se lahko odločite za nakup dveh ležišč, ki sta različne trdnosti in sestave. Pozornost velja nameniti višini vzmetnice, da se izognete neljubemu robu na sredini ležišča. Nasloni pri posteljah so lahko leseni, v istem materialu kot okvir ali pa oblečeni v usnje oziroma tekstil. V primeru tekstilnih prevlek se odločite samo za modele, ki imajo snemljive in pralne prevleke. Izbirate lahko med številnimi materiali in široko barvno paleto le teh.

Nočne omarice, predalniki, poličke
Visoke nočne omarice poleg postelje so nadomestile nižje, ki so po višini usklajene z višino posteljnega okvirja. Če je več prostora ob postelji, si lahko privoščite daljše elemente, v katere lahko pospravite več in vam omogočajo tudi postavitev namizne svetilke ali podobnega. Predalnike lahko nadomestijo tudi talne odlagalne poličke. Če želimo dodatni predal in s tem bolj razgibane elemente, ga lahko namestimo kar na spodnjo odlagalno polico.
V kolikor je širina prostora premajhna za te lepe dodatne elemente, lahko situacijo rešimo tako, da po celotni dolžini postelje višje na steni nanizamo odlagalno poličko, pritrjeno na “nevidnih” utopnih nosilcih. Dodatne krajše odlagalne poličke lahko postavimo tudi ob strani postelje, da z njimi pridobimo prostor, namenjen naši budilki ali knjigi. Zelo lep vtis lahko dosežemo tudi s policami, v katerih je vgrajena svetilka, ki bo vašemu ambientu dodala pridih intimne in zanimive svetlobe. Še lepše bodo takšne police na obarvani steni.
V prostem predelu sobe lahko dodatno namestite še komodo v katero boste lahko pospravili vse svoje perilo in nogavice.

Omare
Poleg postelje je v spalnici najpomembnejši element tudi garderobna omara. Svoj stil in design lahko izživite s številnimi barvnimi kombinaciji korpusa, lic predalov, polic, robov – in s tem povdarite lepoto vaše omare. V kolikor pa želite omaro, ki bo dejala vizualni učinek stene, vam svetujemo zunanjost v umirjenih tonih bele ali bež barve oz. prilagoditev brave stene z barvo omare.