Dnevne sobe

Novi slog dnevnih sob pravi: več = manj = več, zato tudi pri izdelavi pohištva za dnevne sobe sledimo modernim, ravnim linijam.

Dnevna soba je vsekakor prostor, kjer preživimo največ časa. Prav zaradi tega je izbira pohištva za dnevne sebe zelo pomembna, saj je tudi od tega odvisno naše počutje.
Poleg različnih polic, predalov in omaric imamo lahko tudi v dnevni sobi vgradno omaro, če pa imamo v istem prostoru npr. jedilnico in dnevno sobo skupaj, ju lahko brez težav pregradimo z drsnimi vrati in si na ta način ustvarimo deček zasebnosti, če si to želimo.
Pogoj za izdelavo drsnih vrat sta le dve stranski steni, strop in tla za vpenjanje vodil……pa še stene niso pogoj…….omejitev je praktično le nebo!
Vse je podrejeno uporabnosti. Svoj stil in design pa lahko izživite s številnimi barvnimi kombinaciji korpusa, lic predalov, polic…. Kdo pa ne bi hotel imeti mavrice v stanovanju?
Hočete ustvariti vtis večjega prostora? Vrata z ogledalom so odlična rešitev, pa še vaš izgled bo vedno pod vašim budnim očesom. Ste drzni? Za vas bomo poskrbeli s fantazijskimi vzorci. V dnevnih sobah imamo pogosto stvari, ki so nam ljube: spominki s potovanj, knjige… Predstavite svoje očem obiskovalcev in jih hkrati zaščitite z elegantnimi steklenimi drsnimi vrati. Individualnost in izvirnost sta zagotovljena. Upoštevajte barve in materiale v okolici, osvetljenost prostora in nenazadnje vaš osebni stil.

« 2 of 3 »